top of page

Omtaler

"Det er lite som får meg i bedre humør enn dine bøker, og her er Olivia i toppform! Jeg har ledd og humret så godt, med så mange velrettede spark du gir til alternativbransjen og oppblåste kulturfolk. Hurra for det. Og det er så språklig spenstig, elegant og oppfinnsomt. Nydelig timing. Skjønne øyeblikk mellom karakterene. Ikke bare er det underholdende og inspirerende, jeg synes rett og slett vi blir litt bedre mennesker av å lese om Olivia, som aldri mister motet, som finner glede i små ting, som er nysgjerrig og freidig."

Tiril Broch Aakre, redaktør og forfatter

"Kosekrim de luxe... Kjølner skriver ikke blodige krimbøker. Tonen er neddempet, men med fin humor og optimistisk stil." 

Torstein Buer, Demokraten

Terningkast fem. Om "I de beste sirkler": "Utmerket kosekrim...drapet og handlingene som fører til det, er kreativt uttenkt. Trådene i boken turneres med letthet og kontroll. Her er ingenting opplagt, og det tilspisser seg mot slutten hvor det også kommer flere overraskende vendepunkter." 

Elin Brend Bjørhei, VG

Om "Dakota rød": “Ei bok helt etter min smak. Jeg har vel sagt det før, men det er ingen inngående ekle, slibrige, blodige detaljer her- Likevel er det en velskrevet, spennende krimroman, med et godt plott, mange og gode høydepunkter samt en overraskende slutt. I tillegg blir vi enda bedre kjent med hovedpersonen, som har så mange vanlige trekk at jeg tenker flere enn jeg vil kjenne seg litt igjen i henne. I tillegg er det litt romantikk i luften. Altså en en kosekrim på sitt aller beste. Jeg kan absolutt ikke annet enn å gi denne boka, Terningkast: 6"

Heidis boble, bokblogger 

“Dette er god, gammeldags kosekrim til å nyte under et pledd med et glass portvin til. Her er et elegant og til tider underfundig språk som kler historien og bidrar til nytelsen.”

Fra Kongsberg krims juryuttalelse - Maurits Hansen-prisen "Nytt blod"

Om "Høyt henger de": 

“Velskrevet, spennende og overraskende morsom. 

Gled deg,

les sakte!"

Liv Gade, bokinspirator

bottom of page